Project Description

وکیل ارث

ارث یک فرآیند حقوقی پیچیده بوده که شامل انتقال دارایی‌ها و اموال از یک فرد متوفی به ورثه آن‌ می‌شود. با این که اکثر مردم با مفهوم وراثت آشنا هستند، اما بهتر است بدانید در این زمینه پیچیدگی‌ها و جزئیات خاصی وجود دارد. از این رو در چنین مواردی، انتخاب یک وکیل ارث آگاه می‌تواند بسیار ارزشمند باشد.
در هر صورت اگر شما هم می‌خواهید آگاهی خود را درباره این موضوع مهم افزایش دهید، پیشنهاد می‌کنیم تا انتهای مقاله ما را همراهی کنید و نسبت به نکات ذکر شده، بی‌تفاوت نباشید تا اطلاعات کاملی به دست آورید و بدون مشکل، بهترین وکیل را هم برای خود انتخاب کنید.

تماس با ما

اهمیت مشورت با وکیل ارث

دقت داشته باشید به طور معمول قانون ارث، شامل قوانین و مقررات مختلفی است که برای محافظت از حقوق شما باید به دقت مورد بررسی قرار گیرند. یک وکیل ارث در این زمینه با تخصص بالایی که دارد، می‌تواند اقدامات لازم را به خوبی انجام دهید و جلوی بروز برخی مشکلات احتمالی را بگیرد. البته وکلایی که انتخاب می‌کنید، باید از تخصص و مهارت کافی در این برخوردار باشد تا بتواند بهترین راهکارها را ارائه دهد.

ارث چیست؟

ارث از لحاظ حقوقی به انتقال دارایی و اموال شخص متوفی به ورثه اطلاق می‌شود. توجه به این نکته ضروری بوده که ارث شامل جنبه‌های مثبت و منفی است. وارثان نه تنها دارایی‌های فرد متوفی را دریافت می‌نمایند، بلکه بدهی‌های آن‌ها را نیز تقبل می‌کنند. در کل برای تقسیم کردن دارایی متوفی بین ورثه، باید حتما گواهی انحصار وراثت دریافت شود.

وراث به چند دسته تقسیم می‌شوند؟

شاید برای شما هم این سوال به وجود آمده باشد که وراث یا همان ارث گیرندگان، به چند دسته تقسیم می‌شوند و چه کسانی می‌توانند ارث دریافت کنند؟ از این رو بهتر است بدانید وراث به دسته که در ادامه نام برده شده‌اند، تقسیم می‌شوند.

1- والدین، فرزندان و نوه‌ها
در این دسته، والدین، فرزندان و نوه‌های متوفی حق اولیه ارث بردن دارایی خود را دارند و اگر ارثی وجود داشته باشد، در اولین مرحله به این دسته تعلق خواهد گرفت.

2- اجداد، خواهران، برادران و خواهرزاده‌‌‌ها
اگر هیچ کدام از افراد دسته اول در قید حیات نباشند، ارث مورد نظر به اجداد، خواهر، برادرها، خواهرزاده‌ها و برادرزاده‌های متوفی می‌رسد.

3- عمه‌ها، عموها و فرزندان‌شان
در صورتی که هیچ فردی از دسته‌های قبلی زنده نباشند، ارث به عمه‌ها، عموهای متوفی و ​​فرزندان‌شان تعلق می‌گیرد. توجه داشته باشید تا زمانی که یک دسته وراث زنده داشته باشد، دسته بعدی در نظر گرفته نخواهد شد. تنها زمانی که تمام دسته‌های فوق فاقد وارث زنده باشند، دادگاه برای تعیین توزیع دارایی‌ها مداخله می‌کند.

موانع وراثت

گاهی اوقات ممکن است شرایط خاصی وجود داشته باشد که فرد را از به ارث بردن دارایی محدود کند. این موانع را در ادامه به طور کامل بررسی کرده‌ایم تا بهتر آن‌ها را بشناسید.

  • اگر فردی عمداً باعث مرگ متوفی شود، از ارث بردن دارایی خود منع می‌شود و هیچ سهمی به وی نخواهد رسید.
  • با توجه به قوانین موجود، غیر مسلمانان نمی‌توانند از مسلمانان ارث ببرند. البته اگر غیر مسلمان، مسلمان شود می‌تواند از خویشاوندان مسلمان متوفی خود ارث ببرد.
  • در طلاق، اگر زن و شوهر یکدیگر را دشنام دهند، حق ارث خود را نسبت به یکدیگر از دست می‌دهند. با این حال، فرزندان آن‌ها همچنان می‌توانند از هر دو والدین ارث بگیرند.
  • توجه به این نکته ضروری بوده که هیچ کس را نمی‌توان از حقوق ارث خود محروم کرد. هر گونه ادعایی که غیر از این را نشان دهد، نباید مورد توجه قرار گیرد. قانون تضمین می‌کند که هر کس ارث قانونی خود را طبق مقررات تعیین شده دریافت کند.

مشاوره با وکیل ارث

برای رسیدگی بهتر به موضوع تقسیم ارث، شما می‌توانید از خدمات یک وکیل ارث با تجربه بهره بگیرید. افرادی که به سایت عصر وکیل مراجعه کنند، می‌توانند خیلی راحت‌تر انتخاب مناسبی داشته باشند و دچار سردرگمی نشوند.

در صورت داشتن سوال یا نیاز به مشاوره حقوقی در خصوص ارث می‌توانید مستقیماً از طریق اطلاعات تماس ارائه شده، با وکلای حرفه‌ای در تماس باشید و تمام نگرانی‌های خود را برطرف کنید.

سعی کنید برای یافتن وکیل ارث، عجول نباشید و با حوصله تحقیقات لازم را انجام دهید. مشاوره گرفتن از وکلای کاربلد، به طور معمول مزایای زیادی دارد و می‌تواند به شما کمک کند بهتر اقدامات لازم را انجام دهید. در صورتی که وکیل مورد نظرتان از تخصص کافی در این خصوص برخوردار نباشد، امکان دارد هزینه‌های زیادی را از دست بدهید و دچار مشکل شوید.

ویژگی‌های یک وکیل ارث خوب

وکیل ارث باید همچون سایر وکلای در زمینه ارث و پخش اموال، دارای سابقه مفیدی باشد و بتواند بدون محدودیت رسیدگی‌های لازم را انجام دهید. وکیلی که حرفه‌ای باشد، به بهترین شکل ممکن پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهد و وراث را هم از جریان اتفاقاتی که ممکن است رخ دهد، با خبر می‌کند.

امانت‌داری، راز دار بودن، آشنایی با قوانین و مقررات موجود، طی کردن مراحل به صورت قانونی، برخورد محترمانه و صمیمانه با موکل، داشتن نظم، صبر بالا، وقت شناس بودن، اهمیت دادن به موضوع پرونده، در نظر گرفتن شرایط موجود و انصاف داشتن، از دیگر ویژگی‌های مهم یک وکیل ارث خوب بوده که نمی‌توان آن‌ها را نادیده گرفت. فراموش نکنید وکیلی که انتخاب می‌کنید، باید تنها به فکر منافع و سود خود نباشد و بتواند هر کاری را انجام دهد که نتیجه مطلوب به وجود بیاید.

اگر زمانی بدون در نظر گرفتن این ویژگی‌ها، شخصی بدون تجربه کافی و تازه کار انتخاب کنید و رسیدگی به مراحل تقسیم ارث را به دست وی بسپارید، امکان دارد اقدامات ضروری به نحو احسن انجام نشود و کارتان پیچیده‌تر شود.

کلام آخر

همان طور که تا این بخش از مطلب متوجه شدید، درک پیچیدگی‌های قانون ارث برای محافظت از حقوق شما و اطمینان از توزیع عادلانه دارایی‌ها بسیار مهم و ضروری است. با مشاوره با یک وکیل وراثت، می‌توانید اکثر پیچیدگی‌ها را به راحتی طی کنید و راهنمایی‌های متخصص را نیز به شکل عالی در طول فرآیند دریافت نمایید. البته حین انتخاب وکیل ارث حتما بر اساس نکات و مواردی که در این مطلب مورد بررسی قرار گرفت، تصمیم گیری کنید.

تماس با وکلای ما